Het is al moeilijk genoeg!

De visie van Veasy!

Een zaak opstarten of runnen is een zeer onderschatte taak die zeer weinig besproken wordt. Je kan uiteraard niet kampioen zijn in alle aspecten van het zaakvoeren en je hebt vaak iemand nodig die je raad geeft en helpt.

 

Dit brengt het volgende probleem met zich mee, “waar ga je nu voor wat?“. Als zelfstandige heb je helemaal geen zin om uren te vergelijken en naar al de verkopers hun praatjes te luisteren. Vervolgens ga je op goed geluk een product of dienst kopen waar je meer problemen mee hebt als iets anders. “Brengt het wel op wat ze vertellen?”, “Doet het wel wat er beloofd wordt?”, “Is het wel de moeite om te veranderen?”…

 

Door de jaren heen als vertrouwenspersoon kregen we geregeld de vraag, “kennen jullie iemand voor…” Hierdoor hebben we sterke zakenrelaties opgebouwd met specialisten in hun vak. Zo hebben we de handen in elkaar geslagen met partners die elk kwaliteit hoog in het vaandel dragen, topservice afleveren en doen wat ze vertellen. 

 

Dit met als doel uw zaak te optimaliseren en te automatiseren. We fungeren als vertrouwens- en tussenpersoon bij al de partners zodat jij maar 1 contactpersoon nodig hebt om alles voor jou te regelen. Wij bieden specialisten in hun veld aan zodat jij zorgeloos je zaak kan runnen!

AUTOMATISATIE EN OPTIMALISATIE

Ons doel betreffende automatisatie is je salesproces als organisatie korter & efficiënter maken. Hierdoor heb je meer tijd om sales te generen. Voorbeelden: – Bestellingen aannemen, plaatsen of verwerken (alle sectoren) – Afrekenen van klanten – Klantenkaarten van je zaak, beheer zelf je klantengegevens. – Goedkopere transacties – Keuze menu op je vaste lijn zodat je klant meteen correct verder geholpen wordt – Je vaste lijn overal mee naartoe nemen – Beheer je wachtrijen – Al je voicemails in mp3 bestand – Je personeel op een hoger niveau brengen – Coaching op maat – … Ons motto: “alles is mogelijk”

KOSTEN BESPARING

Energie & telecom is in België een enorm grote kost. Hier kan je sinds een aantal jaren veel aan veranderen, Ben je al op de hoogte van de nieuwste trends / oplossingen zoals: – Cloud telefonie, je vaste lijn volledig optimaliseren, – Je eigen energie opwekken en beheren – Wat met je klanten met elektrische wagens – Je verbruik en kost optimaliseren

COMMERCIËLE TIPS EN TRICKS

Hoe haal je commercieel het meeste uit onze producten en diensten? Het is allemaal gemakkelijk uitgelegd en aangekocht maar hoe haal jij er de maximum uit? Wij begeleiden je gratis bij het implementeren!

COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

Een sterke administratieve bediende is één van de meest onderschatte kosten voor een bedrijf. Ze zorgen er namenlijk voor dat achter de schermen alles vlot verloopt. Maar heb je al werk genoeg om iemand volledig in dienst te nemen? Wij helpen je hiermee op maat verder tot je werk genoeg hebt!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We helpen je op elk vlak!

Doordat we in elk gebied werken met een specialist ben je zeker van top advies!